Porsche GT3 Cup Challenge

McGregor Porsche GT3 Cup Challenge niet van start in 2006

De belangrijkste partners van de McGregor Porsche GT3 Cup Challenge, McGregor en Pon Porsche Import, hebben besloten zich terug te trekken. Ondanks de gezamenlijke inspanningen en het grote enthousiasme van de betrokken partijen wordt het aantal deelnemers niet toereikend geacht. Porsche en McGregor stellen zich op het standpunt dat het startveld van de McGregor Porsche GT3 Cup Challenge alleen bij voldoende kwaliteit en kwantiteit het predikaat Koningsklasse waardig is.

Tekst: PR

“Wij betreuren het enorm dat wij dit seizoen niet met de Cup kunnen starten, maar het is helaas niet gelukt om tijdig een stevige basis te leggen voor het slagen van de Cup. Het nu nog beschikbare rijderspotentieel voor onze merkencup is alleen maar afgenomen. Er is een toenemende tendens om de raceactiviteiten internationaal voort te zetten. Gelukkig voor Porsche gaan we veel gezichten terugzien in onder andere de Porsche Supercup”, aldus Philip Stassen, directeur van Pon Porsche Import.

Het is niet uitgesloten dat Circuit Park Zandvoort toch zal proberen om een klasse waarin Porsches kunnen deelnemen van start te laten gaan.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet