Advertorials

Advertorial: Kelvin Snoeks introduceert F2EVENT.COM: Live life in the fast lane!


Bij de incentives worden de genodigden echter gevraagd om meer inspanning te leveren. Zoals in de inleiding werd beschreven, kruipen de genodigden zelf achter het stuur. Het assortiment is breed: van echte racekarts tot driftauto’s en van exclusieve sportwagens tot formule auto’s. Het is werken geblazen. Op de website van F2EVENT.COM worden verschillende incentives aangeboden, zoals de Dutch Karting Grand Prix, Ascari Race Master, Bedford Autodrome Race Pack en de Ice Drive Experience!

kart

Onderscheidend
Maar wat onderscheidt F2EVENT.COM nu van andere evenementenbureaus en reisorganisaties? Kelvin Snoeks legt het als volgt uit: “Wij hebben de ervaring, contacten en bekwaamheid om voor onze partners de volledige organisatie rondom haar relatiemarketing activiteiten uit handen te nemen. Van uitnodiging tot bedankbrief. Daarnaast onderkennen wij als geen ander hoe kostbaar tijd is in het bedrijfsleven. Daarom organiseren wij specifiek voor deze doelgroep de meest kwalitatief denkbare eendaagse evenementen. Door het gebruik van onze privéjet missen onze partners en hun relaties maar één dag van hun werkweek of vrije dag in het weekend, maar beleven ze wel een onvergetelijk ervaring die een onovertroffen onderlinge band schept. Onze partners en hun relaties hoeven voor deze dag enkel hun paspoort mee te nemen en te genieten. Al het andere nemen wij hen uit handen. Succes gegarandeerd!”

Extra info
Meer weten over F2EVENT.COM, het meest actuele aanbod en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kijk dan snel op www.f2event.com
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet