Advertorials

Advertorial: Kelvin Snoeks introduceert F2EVENT.COM: Live life in the fast lane!


f2_kelvin

De lat ligt hoog in de Formule 2
"Omdat ik relatief laat ben begonnen met racen, maak ik nu nog steeds stappen’’, vertelt Snoeks. "Na de Formule Renault en Formula Masters rijd ik sinds 2010 in de Formule 2 (zie foto). Ook komend seizoen ga ik in deze klasse racen en mijn doel ligt nu hoog. Ik wil in 2011 in de top3 van het eindklassement finishen. Daarom laat ik nu ook niks aan het toeval over. Ik leef gezond, doe veel aan mijn conditie, zit heel veel in een speciale racesimulator van de TU in Delft, lees boeken over de techniek van de auto en hoe je die het beste kunt afstellen, etc.’’

‘’Aan de auto zijn de afgelopen winter wederom aanpassingen gedaan om de Formule 2 nog sneller en beter te maken. We rijden met een 1.8 turbo motor van Audi. De auto’s hebben komend seizoen een vermogen van 425 pk en met overboost (die acht keer per race gebruikt mag worden) meer dan 500 pk! Omdat de auto’s allemaal gelijk zijn en de motoren verzegeld, moeten de rijders het echt hebben van hun kwaliteiten.’’

F2EVENT.COM
Wat goed is komt snel. Dit is zowel van toepassing op Kelvin Snoeks als zijn onlangs opgestarte evenementenorganisatie F2EVENT.COM. Voor wie normaal gesproken alleen kan dromen van een leven als autocoureur, heeft Snoeks in 2010 de deur naar zijn wereld geopend. Welcome to ‘live life in the fastlane’!

F2EVENT.COM is een organisator van kwalitatief hoogwaardige (inter)nationale autosportgerelateerde evenementen en incentives. Voor de zakelijke markt biedt F2EVENT.COM derhalve een ongeëvenaard platform voor relatiemarketing. Alles is mogelijk, maar niets gaat ten koste van de kwaliteit. Of u nu met uw relaties als VIP-gast een Grand Prix wilt bijwonen of met uw medewerkers en/of leveranciers zelf wilt genieten van de snelheid van exclusieve sportwagens op één van de vele tot de verbeelding sprekende circuits in Europa, alles is mogelijk.

bavariacityracing

De evenementen die F2event.com organiseert zijn geheel op maat. Of dit nu gaat om evenementen naar de Formule 2, Formule 1 of de nationale evenementen zoals de Bavaria City Racing te Rotterdam (zie foto). U hoeft (dus) enkel en alleen in te stappen en te genieten van al dat moois!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet