V8 Supercars

V8 Supercars: Toll Holden Racing presenteert 2011 kleurenschema


2011_holden_tander_courtney
Garth Tander en James Courtney willen eerst punten behalen en dan pas
wordt er beslist voor de No 1 en No 2 status binnen het team.

Gart Tander: “Vorig jaar behaalden wij niet de resultaten waar wij op gehoopt hadden. Maar onze auto’s beschikten over een uitermate goede topsnelheid. James is natuurlijk een nieuwe teammaat. Wij kennen elkaar niet echt goed en hebben in het verleden ook niet veel tijd met elkaar doorgebracht. Wij zijn beide concurrenten en weten welke uitdaging voor ons ligt. Wij moeten samenwerken om het Toll Holden Racing Team weer vooraan te brengen. Van daaruit kunnen wij pas zeggen wie nummer 1 of nummer 2 binnen het team wordt.”

Na de viering van het 20 jarig bestaan van Toll Holden Racing verklaarde Peter Hughes van Holden Design dat het tijd werd voor een nieuwe verfrissende identiteit van het team. “Voor 2011 wilden wij onze doelstellingen veranderen. Wij hebben er dan ook veel tijd aan besteed om het design eenvoudig maar duidelijk herkenbaar te houden’’

John Hughes: “Hoogtepunt is natuurlijk het dynamische Team Holden logo dat de auto een volledig nieuwe identiteit moet geven. Het is een perfecte mix van de gemakkelijk te identificeren vormen van de leeuw in combinaties met vloeiende moderne lijnen die door de wilde nieuwe racehelm vloeien John Leung heeft het logo nog verder geperfectioneerd.”

Hoofdsponsors van het team zijn Toll, Mobil, Bridgestone en de nieuwe partners Rockstar(een energiedrankje) UD Trucks en ROH Wheels.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet