V8 Supercars

V8 Supercars: Toll Holden Racing presenteert 2011 kleurenschema

Het meest succesvolle team in de spectaculaire Australische V8 Supercarseries, het Toll Holden Racing Team, heeft in Melbourne haar nieuwe kleurenschema voor het seizoen 2011 gepresenteerd.

Tekst Willem J. Staat
Foto’s Holden Racing

2011_holden_voorzijde

Volledig nieuw kleurenschema voor de TWR fabrieks Toll Holdens

Toll Holden Racing Team presenteert 2011 kleurenschema
Onder de klanken van Justin Timberlake’s “Sexy Back” werden de nieuwe kleuren van het Toll Holden Racing Team voor het komende seizoen in Melbourne gepresenteerd. Beide coureurs, Garth Tander en James Courtney, onthulden het nieuwe teamlogo dat door Holden Design werd ontworpen. Met de steun van een aantal nieuwe sponsors wil het team weer in de top van de V8 Supercars meespelen.

2010 V8 Supercarkampioen James Courtney omschreef het kleurenschema van zijn nieuwe Toll HRT VE Holden als sexy. “Holden Design heeft fantastisch werk verricht. De auto ziet er verbazingwekkend uit. “Agressief, klassiek en sexy” zo omschreef Courtney zijn wedstrijdwapen. Als de regerende V8 kampioen was Courtney verheugd om weer bij het team terug te keren. Na zijn F1 testcrash in 2002 op het Italiaanse Monza, stelde Holden hem destijds in de gelegenheid om zijn wedstrijd comeback te maken.

James Courtney: “Ik ben verheugd om weer voor het Toll Holden Racing Team uit te komen, zeker als regerend kampioen. Mijn doel is om het team de volgende titel te bezorgen.” Verder verklaarde Courtney dat de samenwerking met 2007 kampioen Garth Tander een motiverende rol speelt.

”Garth heeft titels gewonnen en moet niet onderschat worden. Net zoals ik, is hij een extreem gemotiveerde persoon in een teamomgeving die gewoon perfect is. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken” aldus Courtney.

Tander kijkt vol verlangen naar het nieuwe seizoen uit. Maar ook naar de uitdaging om met een nieuwe teamgenoot samen te werken. “Peter Hughes en John Leung van Holden Design hebben fantastisch werk verricht. Een verfrissende start van het nieuwe seizoen” verklaarde Tander.


2011_holden_courtney
Regerend kampioen James Courtney noemde het kleurenschema "sexy"

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet