BNL Karting Series

BNL: Nieuws uit BNL Karting Series. Inschrijven en gratis deelname Micro Max

bnl_alg.jpg

Nog even en een nieuw kartseizoen staat op het punt van beginnen. De BNL Karting Series start in het weekend van 9-10 april op het Belgische Genk en gaat inmiddels al haar derde seizoen in. Lees verder voor het laatste nieuws en updates.
Inschrijvingen

Op vrijdag 28 januari om 19.00 zijn de inschrijvingen geopend op de website van de BNL Karting Series. Vanaf dat moment is het mogelijk om u zich voor een
compleet seizoen (3 weekenden en 12 wedstrijden) in te schrijven. Er wordt gereden op Genk (9-10 april), Ostricourt (21-22 mei) en wederom Genk (27-28 augustus).

Er wordt komend jaar wederom gereden in alle Rotax klassen en de KZ2.

Gratis deelname voor Micro Max rijders
De Micro Max klasse is een van de belangrijkste klasse in BMC en BNL competities. Dit is namelijk de basis, waarop we voor de toekomst verder moeten bouwen. Daarom wil de organisatie van de BMC en BNL dit seizoen met een zeer speciale actie komen, voor alle huidige en toekomstige Micro Max rijdertjes. De rijders betalen €0. Geen inschrijfgeld, geen lidgeld, geen aanmeldingsgeld, NIKS. Je kan dus gewoon GRATIS meerijden in beide competities! Lees meer.

Downloads
Sportief reglement
Kalender 2011
Inschrijven (vanaf 28-01 om 19.00)


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet