Algemeen

Dragracing: Eerste Speedgroup Club Europe newsletter van 2011 online

spdgr_nwl_1_2011_1

Het eerste nummer van de Speedgroup Club Europe nieuwsbrief jaargang 2011 is online. In de nieuwste editie van het door de Speedgroup opgezette online magazine onder andere een terugblik op het FIA gala in Monaco, de PRI show in Orlando en de Essen Motor Show. Verder een uitgebreid interview met Chris Andrews, de 28-jarige Engelsman die dit jaar met de ex Morgan Lucas Top Fueler wil scoren in het FIA Europees Kampioenschap.

Tekst: Remco Scheelings
Foto’s: Remco Scheelings, Speedgroup

Speedgroup Club Europe (www.club.speedgroup.eu) is een initiatief van Speedgroup (speedgroup.eu), de drijvende kracht achter het FIA en UEM Europees Kampioenschap Drag Racing. In het eerste nummer van de tweede jaargang (club.speedgroup.eu/newsletters/2011/edition1_2011/edition1_start.) zijn de vijf Europese dragrace-kampioenen nu eens niet in raceoveral te zien maar in smoking op het in december in Monaco gehouden FIA gala. Speedgroup was ook prominent aanwezig op de eveneens in december gehouden Performance Racing Industry Trade Show in Orlando, Florida. Nu al kan worden gemeld dat veel van de leveranciers die in 2010 meededen aan het contingency sponsorship program ook dit jaar weer van de partij zullen zijn terwijl tevens waardevolle contacten werden gelegd met nieuwe partners. De aan het contingency program deelnemende bedrijven krijgen dit seizoen zelfs de beschikking over een trailer waar zij hun producten tijdens de FIA en UEM EK-races kunnen showen en promoten.

spdgr_nwl_1_2011_3

Positief nieuws op het sponsorvlak is ook dat Exhaust Coating, het bedrijf van de Duitse Pro Modified-rijder Marco Maurischat na één jaar onderbreking weer terug is met de Exhaust Coating.de Pro Mod Challenge, de competitie tussen de Pro Mod-rijders die gedurende het seizoen in de kwalificatie het beste scoren.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet