Formula Regional European

NEC Formule Renault 2.0: Klasse aanwezig op IKA Kartbeurs

kochanski_motorsport_1

Gedurende het weekend van 22 en 23 januari zal de Formule Renault 2.0 Northern European Cup aanwezig zijn op de grootste kartbeurs ter wereld: de IKA Kartmesse in Offenbach, Duitsland.

Tekst en foto: PR

De beurs nabij Frankfurt biedt een platform voor iedereen die zich op het hoogste niveau met internationaal karten bezig houdt. Vandaar dat de organisatie van het NEC dit evenement als uitgelezen kans ziet om de autosporttalenten van de toekomst te ontmoeten. Offenbach is daarmee de place to be voor elke internationale opstapklasse.

Lancering
Het NEC team gebruikt dit evenement bovendien om de laatste versie van haar presentatie voor 2011 bekend te lanceren, waarin de definitieve selectie van haar acht evenementen bekend zal worden gemaakt. De Northern European Cup zal aanwezig zijn met de voltallige staf en de laatste versie van de twee liter formulewagen. De stand van het NEC is tijdens de 19de editie van de beurs te vinden in hal A1, in het goede gezelschap van de Duitse motorsportbond DMSB en andere series zoals de Formule Gloria en de BMW Talent Cup.

Locatie beurs:
Messe Offenbach
Kaiserstraße 108-112
63065 Offenbach am Main

Openingstijden:
Zaterdag 22 januari: 9.00 – 18.00 uur
Zondag 23 januari: 9.00 – 17.00 uur
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet