Advertorials

ADVERTORIAL: Win een Limited Edition Circuit Park Zandvoort Horloge by Quarto Di Miglio!


cpz_horloge_2

Racelicentie
Jacques Smits heeft zelf ook een enorme passie voor de racerij en combineert die nu met zijn liefde voor fraaie horloges. "Ik heb begin dit jaar bij de Zandvoortse coureurs Danny van Dongen en Dillon Koster mijn racelicentie gehaald. Bovendien ben ik lid geworden van hun businessclub en ga ik vanaf eind december de oorspronkelijke Parijs – Dakar Rally rijden met het Belgische team van AD Sport, welke onder de naam Afrika Race wordt gehouden van 27 december 2010 tot 9 januari 2011. Gelieerd aan deze rally is door ons ook een prachtig horloge ontworpen.”

Timekeeper Dutch GT4
Tijdens de Finaleraces 2009 en het complete Dutch GT4-seizoen 2010 was Smits al betrokken bij Circuit Park Zandvoort. Hij was met het horlogemerk Meccaniche Veloci de officiële timekeeper. "Meccaniche Veloci heeft uurwerken in een hoger prijssegment’’, vertelt Jacques Smits. "Quarto De Miglio maakt het daarentegen mogelijk dat iedereen met een heel bijzonder horloge kan rondlopen. Waar Meccaniche Veloci in de prijsklasse van 1.000 tot 20.000 euro zit, heb je een Quarto Di Miglio quartz al vanaf 175 euro. De Mechanische Swiss Made collectie zit tussen de 790 en 1.700 euro.’’

Bekende coureurs
Quarto Di Miglio heeft reeds een aardig draagvlak binnen de (inter)nationale racerij weten te verwerven. Zo zijn onder meer tweevoudig Formule 1-wereldkampioen Fernando Alonso, Alex Zanardi en Giancarlo Fisichella als 'vrienden' aan het merk verbonden. Smits heeft ook nog plannen om de voetbal- en wielerhorloges te maken. Maar zijn eerste focus ligt voorlopig bij de autosport.

Prijsvraag
Jacques Smits en deze website hebben speciaal voor de lezers van AUTOSPORT.NL een prachtig Circuit Park Zandvoort-horloge klaarliggen. Deze kan via een prijsvraag worden gewonnen. De vraag die je moet beantwoorden luidt:

Welke beroemde Italiaanse designer heeft de Limited Edition Circuit Park Zandvoort Horloge by Quarto Di Miglio ontworpen?
 
Een tip: het juiste antwoord is te vinden op de website van Smits Uurwerken. Email je respons, inclusief persoonlijke gegevens, uiterlijk zondag 2 januari 2011 naar prijsvraag@autosport.nl

Ook te koop!
Wil je ook in het bezit komen van dit unieke collectors item uit een serie van 335 exemplaren? Het CPZ-horloge, voor elke racefan een prachtig (kerst)cadeau, kan via AUTOSPORT.NL aangeschaft worden. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@autosport.nl. Het prachtige uurwerk kost 279 euro. Dit is inclusief BTW en exclusief 9,95 euro verzendkosten.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet