Porsche GT3 Cup Challenge

Porsche GT3 Cup: Evert Bolderheij Cupcoördinator McGregor Porsche GT3 Cup

De McGregor Porsche GT3 Cup Challenge heeft een nieuwe Cupcoördinator. Evert Bolderheij brengt zijn ervaring als coureur en als Cupcoördinator in.


Tekst: PR

Evert Bolderheij behoeft eigenlijk geen introductie. Hij maakte in 1972 zijn debuut als autocoureur en was vervolgens zeer succesvol in met name merkencups. Hij won maar liefst vijf titels. Jaren geleden verruilde hij de autorensport voor de rallysport. Bolderheij beschikt ook over ervaring als Cupcoördinator. “Die rol vervulde ik gedurende twee seizoenen in de voormalige merkencup rond de Alfa 156” , blikte hij terug tijdens een informatie-bijeenkomst op Circuit Park Zandvoort.
Evert Bolderheij is een succesvolle rallyrijder, ook dit seizoen komt hij in de rallysport in actie. “Mijn beide activiteiten zijn goed te combineren”, constateerde hij na een blik op de race- en rallykalenders.
Geert Vermeer, directeur sportief van Circuit Park Zandvoort, sprak tijdens de informatieavond een woord van dank in de richting van Anja en Hein Hartman, die vorig jaar de rol van Cupcoördinator vervulden.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet