Porsche GT3 Cup Challenge

Porsche GT3 Cup op SBS6, vlak voor Formule 1-uitzendingen

Het televisieformat van de McGregor Porsche GT3 Cup Challenge is verbeterd en uitgebreid. De wedstrijd-samenvattingen en achtergrondreportages rond de nationale Koningsklasse worden dit seizoen op SBS6 uitgezonden, vlak voor de rechtstreekse uitzendingen van de Formule 1-races.

Tekst: PR

“Wij zijn hier heel gelukkig mee”, vertelde Philip Stassen, directeur van Pon Porsche Import, tijdens een informatieavond rond de McGregor Porsche GT3 Cup Challenge. “Het autosportprogramma op SBS6 rond de Formule 1-wedstrijden is populair. Het kijkerspotentieel is groot.”

17 uitzendingen

Er komen 17 afleveringen van het programma, elke uitzending duurt een uur. “We delen het programma met Seat; de helft van de zendtijd staat in het teken van Porsche”, aldus Stassen. “De McGregor Porsche GT3 Cup Challenge is voor ons het belangrijkste programmaonderdeel, daarnaast gaan we ook aandacht schenken aan de Porsche Supercup.” In deze Cup, die altijd in het voorprogramma van de Formule 1-races in actie komt, rijden dit seizoen hoogstwaarschijnlijk ook enkele Nederlanders. In het andere deel van het tv-programma komen de nationale Seat Cupra Cup en de activiteiten van Seat in het WTCC aan bod.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet