Belcar

Belcar: Jeroen Bleekemolen naar SRT kampioensteam

Jeroen Bleekemolen gaat komend seizoen samen met David Hart voor het SRT Team met de Corvette C5R in het Belcar original Kampioenschap uitkomen. Jeroen vervangt Marc Goossens met wie Hart vorig seizoen het Belcar kampioenschap op zijn naam schreef.

tekst Willem J.Staat.

Bleekemolen vervangt Goossens
Het vervangen van Goossens door Bleekemolen kwam als een volslagen verrassing. Teambaas Patrick Selleslagh: "Ik ben heel blij met de komst van Jeroen, hij is een absolute topper die verduiveld goed weet dat hij voor een hele uitdaging staat om Marc Goossens op te volgen. De keuze voor Jeroen is ingegeven omdat hij de sportieve en commerciële ambities van het team perfect in kan vullen. Hij is een uiterst snel en constant rijder, die ook nog eens een pak technische baggage meebrengt. Met Jeroen hebben we de juiste man in huis om Marc op te volgen."

Marc Goossens, die met 11 poles en vijf overwinningen de afgelopen twee jaar uiterst succesvol voor het SRT Team met de Corvette C5R uitkwam liet in een persbericht aan de media zijn verontwaardiging en teleurstelling blijken, dat hij in 2006 de Belcar titel niet kan verdedigen. Goossens komt overigens dit seizoen in geselecteerde NASCAR Busch wedstrijden voor het team van Robert Yates uit.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet