Dutch GT4

Dutch GT4: Hoogspanning (lang)

0504

Phil Bastiaans is de winnaar van het HTC Dutch GT4 tijdens de Wijzonol Trophy op Circuit Park Zandvoort. Hij won twee races, waaronder de hoofdrace met zijn teamgenoot Mathijs Harkema, en voert nu de tussenstand aan. De titelstrijd in het HTC Dutch GT4 is superspannend. Tijdens de Formido Finaleraces maken Bastiaans, regerend kampioen Christiaan Frankenhout en Duncan Huisman een grote kans op het kampioenschap. Het verschil tussen de drie bedraagt maar vijf punten. Henry Zumbrink is nog niet helemaal afgeschreven qua titelkansen. Als de top drie alleen oog voor elkaar heeft, heeft de Corvette-coureur nog een kansje. Kortom, het wordt een heftig weekend op 9 en 10 oktober!


Tekst: Roy van der Laan
Fotografie: Tim Böhme, Chris Schotanus en Erik Allis


9413
Namens AUTOSPORT.NL overhandigde Marco Antheunisse een knuffel voor Max


We beginnen deze keer met een familiebericht. Jeroen Bleekemolen werd daags voor de Wijzonol Trophy de trotse vader van zoon Max. “Het is een apart weekend”, vond Jeroen, die ontdekte dat je niet alleen banden kunt verwisselen. “Na de actie op het circuit ga ik naar huis, daar sta ik luiers te verwisselen.”
Mustang-coureur Allard Kalff vierde tijdens de Wijzonol Trophy zijn dertigjarig jubileum als coureur. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis kreeg hij van circuitdirecteur Erik Weijers een tas overhandigd om zijn vele herinneringen in te bewaren.

0777

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet