DTM

DTM: Circuit Park Zandvoort maakt zich op voor 10e editie DTM

480_pb_dtm_1

De tiende DTM-race op Circuit Park Zandvoort van komend weekend wordt de laatste van het lopende contract. Maar Erik Weijers, COO van het circuit, heeft veel vertrouwen in een vervolg: “De samenwerking met DTM-organisatie ITR is altijd erg plezierig verlopen en ik hoop en verwacht dat dit evenement voor ons behouden zal blijven. Samen met de Formule 3 Euroseries, de Duitse Porsche Carrera Cup en de SEAT Leon Supercopa vormt de DTM immers een prachtig programma voor de autosportliefhebber. En aangevuld met de spectaculaire demonstratie die Robert Doornbos geeft met de Amerikaanse Red Bull NASCAR-bolide kan het publiek zich opmaken voor een fantastisch weekend!”

Tekst: PR/Marco Antheunisse
Fotografie: Chris Schotanus, Willem J. Staat en archief Fast Company Group

480_rene_erik_278
Presentator en DTM-deskundige René de Boer interviewde o.a. Erik Weijers  

Tien jaar DTM op Zandvoort, dat zorgt voor vele herinneringen, zoals bijvoorbeeld de zege van Uwe Alzen in 2001 na een adembenemend duel in de slotfase met Christian Abt, de fantastische overwinning voor eigen publiek van Christijan Albers in 2003, de enorme klapper van de Schot Peter Dumbreck in 2004, waarna hij gelukkig wel weer ongedeerd uitstapte. Ook de meervoudige successen van Mattias Ekström, winnaar in 2002, 2004 en 2008, en Gary Paffett, die in 2005 en vorig jaar zegevierde maken deel uit van deze speciale herinneringen.

480_oliver_jamie_6283
Oliver Jarvis (midden) en Jamie Green (rechts) kijken uit naar de races op Zandvoort

Kanshebbers
Als kanshebbers op de zege van de tiende DTM-race op Zandvoort zijn Jamie Green namens Mercedes en Oliver Jarvis namens Audi al vooruit gekomen om de aanwezige pers te woord te staan.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet