Diversen

Advertorial: Exclusief kijkje in de keuken van de autosport

480_fanzonely3

Altijd al eens als racefan een bezoek willen brengen aan de pitstraat waar aan de auto’s wordt gesleuteld? Benieuwd wat voor data er nu zoal met de laptops verzameld wordt door de engineers? Of gewoon lekker genieten van de luxe van een VIP-room? Dit alles is nu mogelijk dankzij de speciale Fanzonely VIP-arrangementen!


Tekst en foto's: PR

480_fanzonely2

Sinds de Profile Tyrecenter Pinksterraces werken Circuit Park Zandvoort en Fanzonely samen aan de realisatie van een aantal unieke VIP-arrangementen. Naast een uitgebreide lunch en de vele hapjes van huiscateraar Maison van den Boer, laat Fanzonely u ook van dichtbij genieten van een bezoek aan de pitstraat, waar bezoekers inside-information uitgelegd krijgen door professionele data-engineers.

480_fanzonely1

Omdat op de racedagen de pitstraat nog wel eens afgesloten kan zijn in verband met pitstops waarbij benzine wordt getankt, zijn de VIP-arrangementen ook te boeken voor de zaterdag en vrijdag van het evenement. Ook voor deze dagen zijn er diverse extra activiteiten welke normaal gesproken niet op de racedagen plaats kunnen vinden.

Zaterdag 21 augustus is de eerste dag waarvoor het Fanzonely VIP-arrangement te boeken is. Dit betreft de kwalificatiedag van de DTM. Tegen een aantrekkelijk tarief kan men zo’n “kijkje in de keuken”-arrangement boeken. Extra element hierbij is de betrokkenheid van 30 studenten van de opleiding HTS Autotechniek in Arnhem, welke als scrutineer betrokken zijn bij de Formule 3 Euro Series en DTM. Geïnteresseerden kunnen een bezoek brengen aan www.fanzonely.nl, waarbij onder de knop “VIP Hospitality” een offerte kan worden aangevraagd.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet