DNRT

DNRT: Peter Fontijn terug van weggeweest

Zijn eerste rondjes op Circuit Park Zandvoort verliepen een beetje onwennig. De reden: het was de eerste keer dat Peter Fontijn op de huidige baan reed. Na een lange en mooie carrière in de autosport hing Fontijn alweer lang geleden zijn helm aan de spreekwoordelijke wilgen. Nu maakt hij zijn rentree.

Iedereen die al wat langer op Circuit Park Zandvoort komt kent de naam Peter Fontijn. In de periode dat Circuit Park Zandvoort nog een Panoramabocht had was hij altijd voorin het veld te vinden. Een jaar of tien geleden maakte hij al een keer zijn rentree in de toenmalige VEGE Sierra Cup. Daarna werd het weer stil, nu is Fontijn wederom van de partij. “Tijdens de Nieuwjaarsrace heb ik als test deelgenomen met een BMW van Jan Bos. Dat ging goed, Jan was onder de indruk”, aldus Fontijn.
“Ik rijd nu ook de twee laatste races van het Winter Endurance Kampioenschap. Verder meng ik mij dit seizoen in de strijd van de Dutch Supercar Challenge, waar ik in een BMW M3 met een M5-motor van Jan Bos uitkom. Daar kijk ik erg naar uit. Last but not least ga ik enkele races in de Zomeravond Competitie rijden.” Ook dan zal de receptionist bij de Heemsteedse BMW-dealer achter het stuur van een BMW plaatsnemen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet