24H Series

24H Series: Zege voor Duller Motorsport 24 uren van Dubai

Dieter Quester, Hans Joachim Stuck, Philipp Peter en Toto Wolff hebben hun favorietenrol waargemaakt. Zij kwamen met hun BMW M3 GTR, na bijna de hele race op kop te hebben gelegen, als winnaars over de finish in de eerste 24 uur van Dubai.

Cor Euser, Peter van der Kolk, Hans Ambaum, Nol Köhler en Nick de Bruin eindigden als beste Nederlanders op de zesde plek en als winnaars in de klasse A4 (tot drie liter). Zij deelden een BMW Compact GTR.

Team Lammertink, dat in de beginfase voorin het veld meestreed, viel door pech terug. Uiteindelijk kwamen Luca Moro, Wolfgang Kaufmann en Ardi van der Hoek als elfde algemeen over de finish.

John Langeveld en Johan Jansen boekten een mooi succes door met hun Match Racing Seat Ibiza TDi als derde te eindigen in de ‘kleine’ dieselklasse.

Team Marcos Racing International, uitkomend met een BMW M3, pakte de derde plek in de klasse A5 (tot 3.500 cc). Dit succes kwam op naam van Cor Euser en Peter van der Kolk (hebben die mannen wel geslapen? red.), Frank Meijers, Jose Luis Bermodez de Castro en Ron Tieman.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet