SEAT Cupra Cup

SEAT Cupra Cup: Shell Helix SEAT Cupra Cup kijkt vooruit op goed seizoen 2006

De SHELL Helix SEAT Cupra Cup is in volle voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De organisatie van de klasse kijkt positief vooruit.

Tekst: PR

Door de verdere professionalisering afgelopen jaar van de SEAT Cupra Cup en de opzet van het eigen tv-programma RaceXperience zijn de rijders en zeker ook de sponsors enthousiast. Het programma heeft een marktaandeel gehaald van gemiddeld 14.6% bij SBS6. Het resultaat bleef niet uit: er heeft zich zelfs spontaan een aantal bedrijven gemeld die zich willen oriënteren op deelname aan het concept. De huidige klassesponsors blijven actief binnen de Shell Helix SEAT Cupra Cup, SHELL heeft zich als hoofdsponsor zelfs voor meerdere jaren aan de klasse verbonden.
Ook aan de publiciteit (lees: tv) wordt hard gewerkt. Meer nieuws op dit gebied wordt binnenkort verwacht.

Tom Coronel

Tom Coronel blijft het autosportgezicht van SEAT in Nederland. De gesprekken om hem in een nieuwe SEAT Leon aan de start te brengen van het WTCC zijn in volle gang! Ook hier is bij en via Pon Car, de importeur van SEAT in Nederland, een aantal bedrijven in gesprek om als sponsor in te stappen en zich met Tom, het merk SEAT en het programma RaceXperience te binden. SEAT hoopt op korte termijn meer duidelijkheid hierover te geven. Tot slot: de presentatie van het SEAT WTCC-team en de sponsors staat gepland voor de maand maart.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet