Porsche GT3 Cup Challenge

Porsche GT3 Cup: Eersteklas racen in tweede divisie


 duncan
• Deelname aan de nationale Koningsklasse, met de bijbehorende uitstraling, aandacht en publiciteit.
• Een eigen huldiging na elke race en een eigen klassement. Er wordt gestreden om een officiële Nederlandse titel.
• Twee races per weekeinde, die alle worden verreden tijdens aansprekende top-raceweekeinden op Circuit Park Zandvoort, TT Circuit Assen en het circuit van Zolder (B). Ook tijdens de Masters of Formula 3, het officieuze wereldkampioenschap Formule 3 op Circuit Park Zandvoort, komt de McGregor Porsche GT3 Cup in actie.
• Aandacht van de media, onder meer in de persberichten van Porsche, in de programmabladen van Circuit Park Zandvoort en op www.porsche.nl en www.autosport.nl.
• Elke race van de McGregor Porsche GT3 Cup wordt in samenvatting op de televisie uitgezonden, uiteraard inclusief aandacht voor de strijd in de tweede divisie.
• Relatiemarketing. De Porsche GT3 Cup biedt u een prachtig en tot de verbeelding sprekend podium om relaties, sponsors en andere genodigden op een ‘supersnelle’ dag te trakteren.
• In samenwerking met Bleekemolens Race Planet kunnen uw relaties zelf het gaspedaal indrukken van een Porsche 911 op Circuit Park Zandvoort.
• Tot slot het voor velen belangrijkste argument om deel te nemen: de unieke belevenis van het racen met de raceversie van ’s werelds ultieme sportauto!

En, vraagt u zich af, wat gaat dat kosten? Deelnemers die zich bij een professioneel team aansluiten moeten denken aan een bedrag van circa 45 tot 60 duizend euro per rijder voor een seizoen (90 tot 120 duizend euro per auto, gedeeld door twee rijders). Dit reële bedrag is exclusief afschrijving en eventuele schades. Wie sponsors weet te interesseren is uiteraard minder kwijt, datzelfde geldt voor rijders die hun Porsche 911 GT3 Cup (deels) in eigen beheer willen gaan runnen.

Voor meer informatie:
Geert Vermeer,
Directeur Sportief Circuit Park Zandvoort
E-mail:geert.vermeer@wxs.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet