Benelux Racing League

ELF BRL: Roy Monden in 2006 weer in Delbouw BRL-V6

 roy monden.001


Goed nieuws voor Roy Monden zo kort voor het einde van het jaar. De 20-jarige Diemenaar verdedigt ook in 2006 in de ELF BRL-V6 de kleuren van Delbouw dak & techniek. Een dolgelukkige Monden: "Een betere afsluiting van 2005 kan ik mij niet bedenken en het geeft een perfecte start in 2006. Wij gaan er helemaal voor."


tekst: p.r. en Remco Scheelings, foto's: p.r.

Uiteraard was Monden meer dan tevreden met de voortzetting van de sponsoring van Delbouw dak & techniek. George Nijs van Delbouw: "De positieve ervaring van Delbouw dak & techniek met Roy Monden en zijn Team Racing 2000 het afgelopen seizoen, heeft de directie van Delbouw doen besluiten om ook in 2006 met hem in zee te gaan." Ook Harry Maessen, initiatiefnemer van de ELF Benelux Racing League, is zeer verheugd dat Monden in 2006 weer in de Delbouw BRL-V6 van start zal gaan.

 roy monden.002


Roy Monden behaalde in 2004 het Nederlands Kampioenschap bij de toenmalige VEGE-series. Bij zijn entree in de ELF BRL-V6 series wist hij in 2005 beslag te leggen op een 10e plaats in het Nederlands- en een 9e plaats in het Beneluxkampioenschap. Tevens werd Roy de titel “Rookie of the Year” toegekend, als meest belovende jonge coureur in de ELF BRL-V6.

Ook in 2006 kan Monden weer rekenen op de adviezen van onderstelspecialist Chiel Bos. Het technisch onderhoud van de Delbouw BRL-V6 zal zoals vanouds gedaan worden door de technici van Roy’s eigen team, Team Racing 2000. Support komt verder van: De Kade, Chiel Bos Suspensions, EPS Uitlaten & USA Engines, Auto & Tuning, Total Tuning, Coinco Games, Aroba banden service en ASN Autoschade Almere.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet