Diversen

Div: Racegamer wordt echte coureur in 2006

Codemasters is ervan overtuigd dat gamers die ontzettend goed zijn in de DTM Race Driver game ook een goed coureur zullen zijn. De game DTM Race Driver heet dan ook “The ultimate racing simulator”. Iedereen die de game goed kan spelen wordt nu uitgedaagd om zich te bewijzen; Codemasters selecteert de beste gamer, die vervolgens zal worden opgeleid tot coureur. De gelukkige winnaar zal bovendien deelnemen aan een echte race!

 dtm3 render


Afbeelding uit de Codemasters game DTM Race Driver 3.

Codemasters brengt vele games voor PC, PlayStation en Xbox op de markt en is met name zeer sterk in het genre racegames. In het kader van de introductie van DTM Race Driver 3, release 24 februari 2006, zal er begin januari een unieke actie van start gaan.

Via een lezersactie van het grootste weekblad van Nederland, Veronica Magazine, die altijd veel aandacht besteden aan autosport en games, worden in editie 3 (17 januari) kandidaten opgeroepen om zich online aan te melden voor de voorselectie. Thema van de campagne zal zijn: ‘Van racegamer tot echte coureur’.

Codemasters zal deze gezamenlijke actie aan haar eigen 75.000 Code M community members in de Benelux bekend maken.

En ook alle bezoekers van AUTOSPORT.NL worden uitgenodigd om mee te doen, een unieke kans voor iedereen die denkt dat hij het in zich heeft om topcoureur te worden.

De uiteindelijke winnaar zal worden klaargestoomd tot echte coureur. De gelukkige krijgt een racecursus aangeboden krijgen en zal vervolgens gratis aan een race deelnemen, zijn of haar debuut zal plaatsvinden tijdens de Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort.

Dus kun je goed gamen en droom je van een carrière als coureur, houd dan AUTOSPORT.NL, de website van Codemasters en Veronica Magazine in de gaten.

Meer informatie over deze actie en te houden voorrondes op DTM race Driver 2 in Bleekemolens Race Planet volgt begin januari 2006!

Deze unieke actie wordt mogelijk gemaakt door:
Codemasters Benelux, Veronica Magazine, AUTOSPORT.NL, Bleekemolens Race Planet, Fanzonely en Bernax race-simulators.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet