Diversen

Div: Equipe Verschuur in Duitse Renault Clio Cup

Nadat Mike Verschuur afgelopen jaar met overmacht de Dunlop Sportmaxx Clio Junior Cup wist te winnen, zal de Nijmegenaar samen met zijn team Equipe Verschuur volgend seizoen aan de start verschijnen van de Duitse Renault Clio Cup 2006. Hiermee promoveert het jongste talent uit de racefamilie Verschuur naar de sterk bezette Duitse competitie.

Tekst en foto: PR

 _____________

Waarschijnlijk wordt de tweede plek bij het succesvolle raceteam ingenomen door Wilko Becker. Equipe Verschuur hoopt nog enkele coureurs voor het Duitse kampioenschap te contracteren.
In Duitsland wordt komend seizoen gereden met de Cupversie van de splinternieuwe Renault Clio, die onlangs tot Auto van het Jaar werd verkozen.

Dubai

Mike rijdt op 12 en 13 januari aanstaande ook de 24-uursrace van Dubai met een Seat Ibiza. Equipe Verschuur zet in totaal twee Renault Clio’s en drie Seat Ibiza’s in. De eerste Clio zal worden bestuurd door Frank Wilschut, Martin van den Brink, Hoevert Vos, Paul Vahstal en Wilko Becker. Van de tweede Clio zijn de coureurs: Rob Duyn, Anton van de Watering en Len van Leeuwen. De eerste Seat Ibiza zal gereden worden door Rolf de Jong, Ben Verwoerdt, Eddie den Dekker en Jacco Hortensius. De tweede wordt bestuurd door Henny van Doorn, Jan Evers en Keith Eldersen. In de derde Seat vinden we Sheila en Mike Verschuur en Tim Buijs. Na een grondige voorbereiding in de werkplaats in Oosterhout zijn de auto’s naar Rotterdam gebracht waar ze in containers per schip naar Dubai worden vervoerd. Het team zal de auto´s begin januari in Dubai in ontvangst nemen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet