Diversen

Div: Racen met een handicap

"Zondag 22 januari 2006 wordt voor 150 gehandicapten de dag van hun leven." Dit is de stelling die de organisatiecommissie 'de dag van je leven' uitsprak en waar inmiddels hard aan wordt gewerkt.

Tekst: PR

Het ambitieuze plan is om 150 lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten een geheel verzorgde middag en avond te bezorgen op Circuit Park Zandvoort. Hoofdactiviteit op deze dag is het mogen meerijden met professionele coureurs in race-auto's over het circuit.

Voor wie even niet in een auto zit, is er vermaak in de vorm van muziek, spelletjes, clowns, knuffelmuren, springkussens en vele andere zaken. Aan het eind van de middag wordt er een maaltijd verstrekt en zal er bovendien nog een optreden zijn van een artiest in de feesttent. Alles is gratis en volledig verzorgd.

De organisatie commissie bestaat volledig uit enthousiaste vrijwilligers, die alles in het werk zullen stellen om deze dag tot een succes te maken. En daar kunnen zij best hulp bij gebruiken! Er zijn al bijdragen toegezegd van enkele enthousiaste coureurs en raceteams. Toch zoekt de organisatie nog contact met professionele coureurs en sponsors die graag een bijdrage willen leveren. Laten we er echt een onvergetelijke dag van maken!

Kunt u een bijdrage leveren door een race-auto inclusief coureur ter beschikking te stellen, of wilt u de organisatie steunen door middel van sponsoring of door het geven van een financiële 'injectie', neem dan contact op met ondertekende. Namens de gehele organisatie commissie: "Hartelijk dank!".

Jan Dirk van der Horst
email: jdvanderhorst@planet.nl
tel: 06-13082885
Website: http://www.racenmeteenhandicap.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet