Formule Renault 3.5

Xavier Maassen test bij Draco voor seizoen 2006 Formule Renault 3.5

Na zijn test op 4 november in de Formule Renault 3,5 op het circuit van Zolder staat Xavier Maassen een volgende uitdaging te wachten. Maassen gaat op 6 en 7 december aanstaande testen bij het befaamde Draco Multiracing die in het verleden al bekende rijders heeft voortgebracht als Rubens Barrichello, Felippe Massa en onze landgenoot Nicky Pastorelli.

Na de test op het snelle circuit van Paul Ricard in Zuid-Frankrijk beslist het team welke rijders in 2006 het kampioenschap gaan rijden. Damien Passini, Fernando Rees en Matteo Meneghello hebben in oktober op het circuit van Valencia al eerder getest. Bij de tweede test zal behalve Xavier Maassen ook Pastor Maldonado en Alessandro Bonetti achter het stuur plaats nemen.

Nadia Morini Team Manager van Draco Multiracing: "Ik weet zeker dat na deze tweede test op Paul Ricard we tot een definitieve rijderskeuze zullen komen. Paul Ricard is een technisch circuit en we kijken niet zo zeer naar de rondetijden maar willen de afstelling van de wagen verbeteren".
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet