VLN

Div: Randstad officieel partner van BMW Motorsport

Voor de 24 Uursraces op de Nürburgring, Le Mans en Spa zal Randstad de officiële partner van BMW Motorsport zijn. In deze langeafstandsklassiekers zal het Randstad logo zichtbaar zijn op het dak van de BMW M3 GT2 evenals de helmen en overalls van de rijders.

Tekst en foto Willem J. Staat

091003_vln_bmw_pitstop.jpg


Randstad officieel partner BMW Motorsport
Dr. Mario Theissen: “Wij zijn verheugd dat wij Randstad als partner voor onze langeafstandsklassiekers binnen hebben kunnen halen. Net zoals bij ons steunt het bedrijf op competentie en innovatie van de medewerkers. Of je nu rijder, ingenieur of monteur bent, autosport is een teamsport waarin de prestatie van elk individu bijdraagt aan het succes van het team.”

Hoofd Marketing Christine Uphoff: “Wij zijn erg trost op onze partnership met BMW Motorsport. Er zijn veel overeenkomsten tussen onze bedrijven. Onze samenwerking houdt verschillende marketingactiviteiten in, zoals de aanwezigheid van het logo op de BMW M3 GT2 en de betrokkenheid bij evenementen.”

In 2008 stond Randstad in Duitsland als de “Beste Werkgever” bekend. In Duitsland is Randstad al 40 jaar actief en behoor tot het Nederlandse Randstad Holding.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet