Formula Regional European

Eurocup Formule Renault 2.0: Daniël de Jong en Karl-Oscar Liiv in zee met MP Motorsport


“Dit jaar introduceert Renault Sport Technologies een gloednieuwe Formule Renault 2.0 auto. Wij mochten afgelopen december de allereerste nieuwe Formule Renault 2.0 in ontvangst nemen. Inmiddels is ook de tweede bolide in huis en hebben we een succesvolle shake down op het Spaanse circuit Motorland Aragon achter de rug. We kijken nu uit naar een intensief testprogramma in de aanloop naar het nieuwe seizoen.”

Ook in 2010 worden alle races van de Eurocup Formule Renault 2.0 verreden in het kader van de World Series by Renault. Tijdens deze spectaculaire evenementen komen ook de World Series Formule Renault 3.5 en de Eurocup Mégane Trophy in actie. Daarnaast verzorgt het Formule 1 team van Renault eveneens een demonstatie. Veelal worden de World Series by Renault evenementen door meer dan 80.000 toeschouwer bezocht. Meer informatie over de Eurocup Formule Renault 2.0 en gratis toegangsbewijzen voor alle World Series by Renault evenementen zijn te vinden op www.worldseriesbyrenault.com.

De eerste collectieve testdagen van de Eurocup Formule Renault 2.0 vinden op 22 en 23 februari plaats op het circuit van Valencia. De seizoensopener van de Eurocup Formule Renault 2.0 wordt verreden tijdens de World Series by Renault op 17 en 18 april op het Spaanse Motorland Aragon.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet