Advertorials

Advertorial: Race Planet kijkt uit naar nieuwe Race Experience 2010

480_combi-porsche-lambo-ast

In de wintermaanden genieten de sportauto’s van Bleekemolens Race Planet van een welverdiende winterstop. Maar nu de sneeuw is gesmolten, kijken Michael Bleekemolen en al zijn collega’s weer enorm uit naar het nieuwe Race Experience seizoen.


Tekst en foto: PR

De afgelopen maanden hebben de mannen van Race Planet de Aston Martins, de Lamborghini's, de Porsche’s en alle andere sensationele automobielen flink gepoetst. De olie is ververst, de tankjes zitten weer vol en het hele wagenpark staat op kakelvers Dunlop rubber. Kortom, de auto's en de instructeurs zijn klaar voor incentiveseizoen 2010!

Het Race Experience seizoen 2010 gaat van start op 24 en 25 maart. En natuurlijk kunt u zich al inschrijven voor deze data. Bijvoorbeeld voor de Coca-Cola ZERO Race Experience, de Ultimate Experience of voor een van de vip-arrangementen. Voor welk arrangement u ook kiest, u zult een fantastische dag beleven. Een dag (of dagdeel) waarbij u op het wereldberoemde circuit van Zandvoort zelf mag rijden in sportauto’s waar menigeen alleen maar van kan dromen.
Kortom, een dag om nooit te vergeten. Een dag die u nergens anders op deze spectaculaire wijze zult meemaken. Echt uniek! Inschrijven voor één van de arrangementen van Bleekemolens Race Planet gaat eenvoudig via het online inschrijfformulier of telefonisch, 0900-911 9110 (5ct/min).

Voor meer info: www.raceplanet.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet