Advertorials

Advertorial: AUTOSPORTVERZEKERING.NL maakt goede start in 2010

480_stand_birmingham_1

Na de succesvolle introductie van de website begin oktober 2009 hebben de mensen van Autosportverzekering.nl absoluut niet stilgezeten. Hans Dijkhof, één van de initiators van de nieuwe verzekeringsservice, is aangenaam verrast door interesse die direct al vanuit de autosportwereld getoond werd: “Na de introductie van de website stroomden de aanvragen binnen en inmiddels hebben we al diverse coureurs en teams als cliënt mogen begroeten. Dat betekent dat onze service, zoals we al gehoopt hadden, in een behoefte voorziet. En het seizoen is nog niet eens begonnen, dus dat belooft wat!”

Tekst en foto’s: PR

Birmingham
Ook op de grootste autosportbeurs van Europa, de Autosport International show in Birmingham, was het team van AUTOSPORTVERZEKERING.NL vertegenwoordigd. Gezamenlijk met de partners uit Engeland, Competition Car Insurance en Towergate TLC, hadden ze een zeer interessante stand waar men onder andere de mogelijkheid had om een gratis verzekering te winnen voor een trackday en de introductie van de nieuwe Caparo Cup vond plaats die in Engeland wordt gestart.

480_stand_birmingham_2
AUTOSPORTVERZEKERING.NL stond in Birmingham gezamenlijk met Competition Car Insurance en Towergate TLC op de beurs, daar stond ook de opvallende Caparo (op de foto rechts)
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet