V8 Supercars

V8 Supercars: Toll Holden Racing Team viert 20 jarig bestaan

Het Toll Holden Racing Team viert haar 20 jarige participatie in het Australische V8 Supercarkampioenschap met een nieuw kleurenschema.

Tekst Willem J. Staat
Foto’s Toll Holden Racing Team

2010_holden_hrt_1-


20 jarig jubileum Toll Holden Racing Team
De coureurs Garth Tander en Will Davison onthulden gisteren op het Fisherman’s Bend Hoofdkwartier het nieuwe kleurenschema voor het seizoen 2010. Het meest agressieve in de geschiedenis van het team.Het kleurenschema werd ontworpen door Peter Hughes van Holden Design en het nieuwe kleurenschema is een logische evolutie van de schema’s die in het verleden werden toegepast. De nieuwe 3D zijdelingse graphics en de zwarte strepen zijn gebaseerd op het eenmalige 2008 Bathurst Design van HRT.

Will Davison: “Het is natuurlijk een privilege om voor het Toll Racing Team uit te komen. Nu ik één jaar achter de rug heb voel ik mij helemaal thuis bij de Holden familie. Aan het begin van 2009 dachten heel veel mensen dat ik de titel kon winnen. Maar dit was eigenlijk wel het laatste dat bij mij opkwam toen ik voor een nieuw team uitkwam. Met een nieuw seizoen voor de boeg weet ik wat ik kan bereiken en de verwachtingen zijn hoog."

2010_davison_tander


Will Davison en Garth Tander willen eindelijk de titel!

Garth Tander: “Wij willen dit jaar nog betere resultaten en de titel binnenhalen. Toll Holden Racing zet nu al 20 jaar de toon en de afgelopen twee seizoenen hebben wij onze uiterste best gedaan waar wij behoren te zijn. Met Will was het een succesvol jaar en ondanks het feit dat wij veel wedstrijden wonnen zijn wij toch ontevreden over het feit dat wij geen kampioen werden. Wij zullen nog harder pushen!”


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet