Radical Championship

Radical Cup: Vandaag open dag bij Rhesus racing in Apeldoorn

480_radicals_open_dag

Geïnteresseerden in de Radical Cup, de nieuwe klasse met spectaculaire sportscars die volgend seizoen deel zal uitmaken van het Dutch Power Pack, kunnen vandaag vanaf 13 uur een kijkje komen nemen tijdens de open dag bij Rhesus racing in Apeldoorn. Iedereen is tussen 13 en 22 uur van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de Radical en Rhesus en samen het glas te heffen op een succesvol 2010.

Foto: Andre Kool

Uiteraard is de nieuwe Radical SR3 te bewonderen, daarnaast ook de andere bolides van Rhesus racing, de Aston Martin en Power Tec motoren en exclusieve sportscars, Porsches, Ferrari en Aston Martin. Alle teamleden zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Birmingham
Radical Sportscars Benelux geeft ook acte de présence tijdens de beroemde Autosport International-show in Birmingham, die van 14 t/m 17 januari in Engeland wordt georganiseerd. Voor geïnteresseerden heeft Radical Sportscars de mogelijkheid om vrijkaarten te regelen voor de ‘trade-dagen’ van deze beurs op 14 en 15 januari. Vanaf vliegveld Niederrhein (Weeze) in Duitsland vliegt u al voor enkele euro’s naar Birmingham.

Rhesus racing
Deventerstraat 101c
Apeldoorn
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet