Porsche Cups

Porsche Supercup: Jeroen Bleekemolen beste merkencupcoureur van het jaar 2009

sprong_jb_abu_dhabi

Een zeer eervolle vermelding voor Jeroen Bleekemolen: de kampioen in de Porsche Supercup is door een toonaangevend autosportblad verkozen tot beste merkencup-rijder van het jaar 2009.

Het populaire Zwitserse/Duitse magazine Motorsport Aktuell houdt ieder jaar onder haar lezers een verkiezing. Daarbij zijn verschillende categorieën, zoals Formule 1, Sportwagen, GT, Lange afstandsraces en ook een categorie 'Markepokalen' (merkencups). In deze categorie is Jeroen Bleekemolen met 15,5 % van de stemmen als beste uit de bus gekomen. Op een 2e plaats staat René Rast en 3e Christian Menzel. De winnaars van de andere categorieën waren Sebastian Vettel, Nico Hulkenberg, Tom Kristensen, Timo Scheider, Hans-Joachim Stuck, Sebastien Loeb en Daniel Abt.

'Leuke verkiezing'
"Het is leuk om deze verkiezing te winnen, vooral omdat er gekozen wordt door het Duitstalige publiek. Dus meestal winnen de Duitsers bij dit soort verkiezingen. Bovendien wordt dit blad door heel veel echte autosport enthousiasten gelezen en gezien als HET vakblad van de Duitstalige landen. Nu aan de slag om volgend seizoen weer bovenaan te staan'', aldus Jeroen Bleekemolen.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet