Diversen

Diversen: Sinterklaas deelde de prijzen uit in Strijen


Om stip acht uur bleek Sint en Piet terug waren gekomen met geschenken voor alle oudere rijders, officials en bestuursleden. Bij de oudere rijders was Berry Torenvliet de grootste winnaar met het maximale aantal overwinningen. Hij mocht een speciale wisselbeker in ontvangst nemen en vertelde wat zijn plannen waren voor het komend jaar. Bij de schakel rijders was Dion de Ruiter afwezig, ondanks dat hij zich voor de vereniging afgelopen jaar uitzonderlijk positief had ingezet. Gelukkig was de race Piet bereid namens hem op het podium plaats te nemen, zodat deze kampioenen ook allemaal op de foto konden.

strijenprijs_2.jpg

Na dat alle rijders hun prijzen en geschenken in ontvangst hadden genomen werden de officials één voor één naar voren gehaald en met een mooie actie foto bedankt voor hun inzet afgelopen jaar. Maar daar bleef het niet bij wat de verrassingen betreft. Ook de bestuursleden van SHW moesten naar voren komen:

• Voor Joke Breederland was er een grote duim voor haar zorgzaamheid. Zij heeft zich vooral ingezet om het voor de officials alles goed te regelen. Daarnaast is zij ook nog eens Penningmester van SSR.

• Maurice Specken kreeg een duim voor zijn reglement kennis. Steeds was er onduidelijkheden waren dook hij de stukken in en bracht hij duidelijkheid. Tevens heeft hij zich ingezet om alle zaken op het gebied van milieu en aanverwante procedures namens de vereniging te bewaken.

• Familie de Ruiter kreeg een duim voor het beheer van de baan. Vele zaken zijn afgelopen halfjaar op orden gebracht of hersteld. Heel veel werk is hiervoor verzet!

• Ria en haar team kregen een duim voor de gezelligheid die zij hebben teruggebracht in onze kantine. Ook had de Sinterklaas voor haar een grote poster meegenomen van de groepsfoto tijdens de laatste Grand Prix van dit jaar.

• Voor Adrie ver Burgh had Sinterklaas een duim voor de techniek, want ondanks dat Adrie als wedstrijdleider op de baan stond, bewaakte hij binnen het bestuur dat er de juiste technische keuzes werden gemaakt.

• Helaas was Bert Bervoets niet in de gelegenheid er bij te zijn, maar voor hem had Sinterklaas de schatbewaarders duim meegenomen. Want wat is een vereniging zonder een uitmuntende penningmester zoals Bert.

Na alle mensen heel veel succes gewenst te hebben voor het komend jaar, vertrokken Sint en Piet snel, wand ze hadden nog heel veel te doen.

strijenprijs_1.jpg

Namens het bestuur van SHW wensen wij U allen een voorspoedig uiteinden en een zeer succesvol 2010 toe.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet