Diversen

Diversen: Sinterklaas deelde de prijzen uit in Strijen

strijenprijs_3.jpg

Op 28 november j.l. was de prijsuitreiking van het clubkampioenschap en officialavond van SHW te Strijen. Voor de jongste rijders was de prijsuitreiking voor het buffet gepland en zowaar om stip 16:00 stapte Sinterklaas met zijn race Piet de kantine binnen.

Tekst & foto’s: PR

Grote verwarring natuurlijk, want wie had hem nu verwacht en hij had ook nog extra cadeautjes mee genomen voor alle deelnemers aan het kampioenschap.

Nadat de Sint en Piet waren verwelkomt door het bestuur en de PowerPoint na wat ingrepen ging draaien mochten de eerste rijders naar voren komen. Voor de mini junioren was er naast het geschenk van de Sint, een medaille of beter van het bestuur, ook een prachtig aandenken van KCN. Een foto gebrand in glas viel deze rijders ten deel. Ook voor de nationaal kampioen in deze klassen was er dit aandenken. Voor onze clubkampioen mini junioren A1 Michael Kuiper was er ook nog de Lotta trofee in nagedachte aan haar inzet voor de kartsport als geheel en de mini junioren van Strijen in het bijzonder. Michael had gewoon handen tekort om alle geschenken vast te houden. Voor de overige mini klassen had de Sint natuurlijk ook een prachtige foto collage laten maken door onze huisfotograaf Marco Scheermeijer.

strijenprijs_4.jpg

Nadat alle mini rijders hun prijzen in ontvangst hadden genomen moesten Sint en Piet snel naar een ander adres. Maar hij vertrok pas nadat hij Stephanie en Peter Boontjes had bedankt voor hun inzet afgelopen jaar met ook een foto, bos bloemen en de Secretariaat duim. Zij hebben afgelopen jaar er voor gezorgd dat alle secretariële werkzaamheden van de vereniging vlekkeloos zijn verlopen ondanks de soms snel wisselende omstandigheden aan het begin van dit jaar.

Voor de aanwezige was er daarna een heerlijk uitgebreid buffet klaar gezet door Ria en onder het genot van een hapje en een drankje werden de verreden wedstrijden en plannen voor het komend jaar besproken. Terwijl de jongste weer richting huis gingen kwamen de oudere rijders en officials binnen.

strijenprijs_5.jpg
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet