Formula Regional European

NEC Formula Renault 2.0: NEC start promotietour in Essen

480_nec_start

Winter heeft zijn intrede gedaan, wat betekent dat een nieuw motorsport seizoen in de start blokken staat. Voor de organisatie van de Northern European Cup het moment om de serie in de spotlights te zetten. Vanaf 28 November start de Northern European Cup haar promotie tour op de Motorshow in Essen, om de tour voort te zetten op de Kartmesse in Offenbach in januari 2010.

Zoals aangekondigd in oktober zal de Northern European Cup volgend jaar beide edities van de Formule Renault 2.0 toestaan in het kampioenschap. Naast de auto die de afgelopen tien jaar uiterst succesvol is geweest, is het team zeer trots om de nieuwe Formule Renault 2.0 2010 op de stand in Essen te kunnen hebben.

480_nec_fr_2010

Van 28 november tot 6 december zullen Renault Sport Duitsland en de organisatie van de Northern European Cup iedere motorsportfanaat verwelkomen op de Motorshow Essen, op stand nummer 4 in hal 4. Bovendien zal er tijdens het eerste weekend, op 28 en 29 november, ook Nederlandse vertegenwoordiging aanwezig zijn.

Deze Motorshow in Essen is de meest belangrijke beurs en tentoonstelling voor de iedereen in noord Europa die geïnteresseerd is in snelle auto’s en de geur van verbrand rubber. Na het succes van de Motorsport Arena en de Pit Lane vorig jaar, heeft de organisatie van de beurs besloten om deze activiteiten uit te breiden en het publiek van meer bijzondere auto’s te laten genieten, tijdens nog meer races en demonstraties.

480_nec_198_2

In januari 2010 zet NEC de tour door op de Offenbach Kartmesse in Duitsland, tijdens de 18de editie van de IKA-KART 2000. Deze beurs is de grootste op het gebied van karting in de wereld en de organisatie van de Northern European Cup hoopt dan ook een internationaal publiek van karting-enthousiasten te mogen verwelkomen in hal A1, op stand number 15.

Voor meer informatie en contact gegevens van de Motorshow in Essen, kunt u terecht op www.essen-motorshow.de en www.kart2000.de voor de kartbeurs in Offenbach. Voor verdere informatie over de Northern European Cup Formula Renault 2.0 kunt u terecht op www.necup.com.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet