Diversen

Internationaal: Volg de USA SuperNationals XIII te Las Vegas LIVE!

supernations

Traditioneel vindt rond dit tijdstip in het jaar de USA Super Nationals plaats in Las Vegas. Een evenement dat in formaat alles overtreft en niet alleen betreft de media aandacht en aantallen bezoekers. Werelds beste coureurs komen dit weekend bijeen op het tijdelijke circuit rondom het Rio All-Suites Hotel en Casino. Bas Lammers is dit jaar weer van de partij, maar ook Michael Schumacher, Sebastien Buemi en Nelson Piquet Jr. staan aan de start.

Foto: otp.ca

Zondagavond 20.00: Volg live de finals (audio) en uitslagen via deze link

Bas Lammers aan kop
De sympathieke Nederlander Bas Lammers heeft goede zaken gedaan in Las Vegas zaterdag. Lammers presteerde constant wat beloond werd met een eerste positie in de series. Hiermee bleef hij Norman Nato en Jonathan Thonon voor. Lammers heeft hiermee de beste uitgangspositie voor de overwinning die vannacht (Nederlandse tijd) wordt verreden.

Michael Schumacher imponeerde tussen tussen de Wereldtoppers. Tussen de Europees- en Wereldkampioenen met jaren ervaring in de sport wist Schumacher zich in één race 10 plaatsen te verbeteren vanaf een 27ste startpositie. Voor de finals zal Schumacher uiteindelijk vanaf een negende positie starten.

Er komen dit weekend 400 rijders in actie in diverse klassen, waaronder ook de KF klasse.

Bekijk de uitslagen op Mylaps.com

Foto's
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet