Diversen

Diversen: Kevin van der Meij en Max Timmermans naar Hugo Motorsports

kevin_tony_1

Kevin van der Meij, in december 9 jaar, maakt de overstap naar Hugo Motorsports en verlaat hiermee De Feyter Karting na een succesvolle samenwerking van drie seizoenen. Van der Meij kende al een aantal successen in zijn prille carrière. Hij won de Wintercup in België in de Mini klasse en maakte afgelopen jaar de overstap naar de Micro Max om deel te nemen in het BMC en BNL kampioenschap. Zijn teamgenoot Max Timmermans zal tevens de overstap maken.

Kevin van der Meij begon op 6-jarige leeftijd bij De Feyter Karting. Afgelopen jaar kende Kevin een pechvol seizoen en werd hij zevende in het BMC kampioenschap nadat hij de Wintercup titel in de Mini klasse behaalde. In de BNL Karting Series eindigde van der Meij als negende als gevolg van het missen van twee wedstrijden.

Hugo Motorsports
Komend seizoen zal Kevin van der Meij uitkomen in de Nederlandse competitie. De Chrono Dutch Rotax Max Challenge staat op de agenda, en ook in de BNL Karting Series zal worden geparticipeerd door het jonge talent. Van der Meij zal uiteraard nu uitkomen op een Tony Kart chassis en hoopt daarmee de strijd aan te kunnen gaan in de Micro Max klasse.

“We hebben drie seizoenen een erg goede samenwerking gehad met De Feyter Karting. Het was een leerzame periode voor Kevin en ik wil Tim de Feyter en het voltallige team hartelijk danken voor hun inzet. Nu is het tijd voor een nieuwe stap en een andere uitdaging, dat heeft ons doen besluiten om Kevin bij Hugo van der Ham onder te brengen.” Aldus vader en monteur Arian van der Meij tegenover Autosport.nl

max_tony

Max Timmermans
Ook Max Timmermans zal de overstap maken naar Hugo Motorsports. Na zijn Micro Max titel in de Dutch Rotax Max Challenge verlaat Timmermans De Feyter Karting en zal hij uitkomen in de Mini Max klasse voor Hugo Motorsports. “Ik wil De Feyter Karting ontzettend bedanken voor een fantastisch seizoen waarin we de titel behaalden” Aldus Max zelf. Max hoopt samen met Lars Lamborelle goede prestaties te gaan neerzetten komend seizoen in zijn nieuwe team. Beide rijders hebben hier in ieder geval het volste vertrouwen in met de ervaren team eigenaar Hugo van der Ham.

Kevin van der Meij bedankt zijn sponsoren; Arian Maritime Service B.V., Bunkerstation, Papendrecht B.V. en Beltank N.V. en sponsors, familieleden en leden van de supportersvereniging voor hun steun!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet