Diversen

Diversen: Max Verstappen start internationale carrière bij CRG!

max-verstappen-crg-w

Niet verassend, maar wel bevestigend; Max Verstappen zal volgend jaar uitkomen voor het officiële CRG fabrieksteam en daarmee starten aan een internationale kartcarrière. “We zijn blij met het aantrekken van dit jonge talent en hebben daarmee onze eerste rijder voor het komende seizoen bevestigd”. Aldus het trotse CRG team deze week vanuit Desenzano del Garda (Brescia).

Het was een slechts een kwestie van tijd dat Max bevesitgd zou worden bij CRG. Eerder maakte we al vlak na een fantastische race (klik voor artikel) van Max bekend dat hij in het seizoen 2010 zou uitkomen in de WSK International Series, EK en World Cup in de KF3 klasse. Nu is ook met zekerheid te zeggen dat op het voor hem vertrouwde CRG chassis zal zijn.

Max staat een leerzaam jaar te wachten. Afgelopen jaren heeft Max laten zien over het nodige talent te beschikken en won vele titels in de Mini en Mini Max klassen. De startvelden en competities zijn in de KF3 echter niet te vergelijken waardoor Max Verstappen het een stuk zwaarder zal krijgen. Aan het materiaal en de begeleiding van zijn vader Jos zal het in ieder geval niet liggen!


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet