NASCAR

NASCAR: Chevrolet tuner Callaway brengt speciale Hendrick Motorsports editie Camaro

Chevrolet tuner Callaway heeft ter ere van het 25-jarige bestaan van het succesvolle Hendrick Motorsports Team toestemming gekregen om een speciale editie van de 2010 Chevrolet Camaro SS op de markt te brengen. NASCAR-liefhebbers die een dergelijke bolide willen aanschaffen moeten wel heel snel zijn.

Tekst Willem J.Staat/PR

hms_callway_chevrolet_1


Speciale Hendrick Motorsports Camaro
Op de SEMA beurs die van 3-6 november in Las Vegas wordt gehouden presenteert Callaway ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van Hendrick Motorsports een speciale editie van de 2010 SS Chevrolet Camaro SS. De auto’s kunnen gekocht worden bij Hendrick Chevrolet, Rick Hendrick Chevrolet en Jimmie Johnson Chevrolet in San Diego. In Amerika zal de prijs rondom de U$ 77.000 bedragen.

Reeves Callaway oprichter van Callaway Cars: “Wij zijn enorm gevleid dat wij van Hendrick Motorsports de opdracht gekregen hebben om deze auto’s te bouwen. Wij hebben het hoogste respect voor zijn organisatie en de auto’s die onder de naam van Hendrick Motorsports gefabriceerd zullen worden vertegenwoordigen het beste van onze styling en engineering capaciteiten.

camarofront3quarterhi-res22oct09


Rick Hendrick: “Omdat Chevrolet de Camaro exact introduceert in het jaar dat Hendrick Motorsports 25 jaar bestaat dachten wij dat het interessant zou zijn om dit te combineren. Callaway is natuurlijk de leider in onze industrie en wij zijn erg onder de indruk van hun engineering capaciteiten. Het geeft ons veel voldoening om voor de oplage van deze 25 speciale Chevrolets met hen samen te werken."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet