Formule 2

GP2 Series: Giedo van der Garde test voor Barwa Addax in Jerez

Giedo van der Garde zal woensdag as op het circuit van Jerez testen met het GP2 Team van Barwa Addax. De test zal gebruikt worden voor zowel Giedo als het Team om elkaar goed te leren kennen met het oog op een mogelijk stoeltje voor het GP2 Main Series seizoen 2010.

Tekst: PR

Uitkomende voor iSport International is Giedo in zijn eerste jaar GP2 zevende geworden en was daarmee na kampioen Nico Hulkenberg de beste 'rookie' in 2009. Na een moeilijke seizoensstart werden de prestaties gedurende het seizoen steeds beter hetgeen in de tweede helft van het seizoen resulteerde in 3 overwinningen op de circuits van Hungaroring, Spa-Francorchamps en Monza (regenrace).

Giedo: "Vooral de ontwikkeling gedurende het seizoen en mijn sterke prestaties in de laatste races geven heel veel vertrouwen voor komend seizoen. Het is mijn doel om kampioen te worden."

Naast het Team van Barwa Addax staat Giedo ook in de belangstelling van een aantal andere teams. Bovendien zijn ook met iSport International gesprekken gaande over voortzetting van de samenwerking in 2010.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet