Clio Cup

DNRT: Rivalen uit Clio Cup vormen equipe tijdens Winter kampioenschap

Dillon Koster, Marc Koster en Bertus Sanders zullen zaterdag 29 oktober 2005 op Circuit Park Zandvoort aan de start verschijnen van het Winter Endurance Kampioenschap. Het race-trio, dat dit seizoen in de Dunlop SportMaxx Clio Cup tegen elkaar streed, zal tijdens het WEK 2005-2006 één equipe vormen.

 dillon_wek

“Ik vind het een leuke uitdaging om met Bertus en Marc deel te nemen aan het Winter Endurance Kampioenschap,” verklaarde Dillon Koster, die deze winter voor het eerst in zijn carrière aan het gehele kampioenschap zal deelnemen. “Ik denk dat we met dit rijderstrio hoge verwachtingen mogen stellen; als de betrouwbaarheid in orde is, hebben we goede kansen voor de titel. We zijn alle drie zonder twijfel snel genoeg en hebben dit seizoen aangetoond onder iedere omstandigheden goede resultaten te behalen. Ik heb alle vertrouwen in een winter met goede prestaties en kijk uit naar de eerste race, de Zandvoort 500 komende zaterdag.”

Waar vorig seizoen Rob Karst en John de Vos voor de tweede keer met hun Renault Clio de titel op wisten te eisen, heeft de, door Sanders/Peter Achterberg geprepareerde, equipe er het volste vertrouwen in met hun ervaring mee te kunnen dingen in de strijd om het kampioenschap.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet