V8 Supercars

V8 Supercars: Open dag Toll Holden Racing Team grandioos succes

Er zijn maar weinig Racing Teams die bij zich in de keuken laten kijken. Afgelopen weekend hield het befaamde Toll Holden Racing Team een open dag in het Australische Clayton waar het hoofdkwartier van het team gevestigd is. De enorme opkomst overtrof alle verwachtingen.

Tekst Willem J. Staat
Foto’s Toll Holdenhrt_fanday_2
Dringen om een handtekening van Garth Tander!


15.000 fans bezochten Holden hoofdkwartier!

Ruim 15.000(!) fans bezochten afgelopen weekend in het Australische Clayton het hoofdkwartier van het Toll Holden Racing Team. De opkomst overtrof bij de organisatoren werkelijk alle verwachtingen. Bij Holden heeft men besloten om nu al voor volgend jaar eenzelfde evenement te organiseren. Maar dan nog groter en beter.

V8 Supercarkampioen Garth Tander: “Ik weet dat Holden, HSV en HRT loyale fans hebben. Wij hebben nooit aan de opkomst getwijfeld maar dit overtrof werkelijk onze stoutste fantasieën. Het was heerlijk om zonder de druk van een raceweekend met onze fans in contact te treden. Ik denk dat iedereen ervan genoten heeft.”

De Holden-coureurs Garth Tander, Will Davison, David Reynolds, Steve Owen en Shane Price gaven rondleidingen in het complex. Ook de aanwezigheid van de eerste fabrieks Holden Dealer Team Monaro GTS 350 waarmee Spencer Martin en Kevin Bartlett 40 jaar geleden op Sandown raceten was één van de hoogtepunten van het weekend.


hrt_fan_day
De opkomst bij het HRT Hoofdkwartier was gigantisch. Sommige circuits trekken
minder bezoekers toch?


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet