Advertorials

Advertorial: Rhesus racing: de snelle paarden van het circuit


480_addie_9035

In de Clio’s racen in 2009 Addie van de Ven (die dit seizoen zijn eerste zege boekte) en rookie Alexander Keijzers. "Onder leiding van Addie doet Alexander het heel goed’’, zegt André Kool.

480_keijzers_3904

"In de Dutch GT4 zit nog duidelijk rek. Vergeet niet dat we het moeten opnemen tegen zeer geroutineerde teams die al jaren in de top van de nationale autosport meedraaien. Ten opzichte van die ervaren renstallen doen we het heel netjes.’’

480_rhesus_dames_8846

Wat nog meer?
Naast het ondersteunen van de rensport organiseert Rhesus racing ook rijvaardigheidstrainingen en circuit incentives. Zo heeft Rhesus racing onder andere samen met bijvoorbeeld PON Porsche Centrum Leusden, Exxon Mobil, Fortis Mees Pierson, Amsterdam Diamond Centre, i-Trace intelligent fleetmanagement, Wijzonol bouwverven en American Express incentives georganiseerd.

480_rittisberg-coaster-2

Rodelen in Oostenrijk
Medio oktober is het Dutch Power Pack seizoen weer ten einde. Niet dat André Kool zich in de komende winter gaat vervelen. Hij heeft een huis in Oostenrijk en heeft daar sinds augustus 2008 een prachtige attractie. In Ramsau am Dachstein kun je heerlijk naar beneden denderen via de zogenaamde ‘Rittisberg Coaster’.

Gas geven of remmen
"Het is geen toeval dat dat ook met snelheid te maken heeft’’, lacht André Kool. "Het is een soort achtbaan op buizen, waarbij de berijder zelf de snelheid kan bepalen. De echte durfals laten zich vol gaan, de anderen kunnen remmen wanneer ze willen. Je kunt ongeveer 50 kilometer per uur gaan. Het is erg leuk. Op topdagen verkopen we zo’n 1500 kaartjes op een dag. De rodelbaan is iets voor het gehele gezin. Net zoals ik beoog tijdens de raceweekenden. Op de circuits moeten we er nog meer een familie-uitje van maken. Dat is een van mijn toekomstige doelstellingen.’’

 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet