Advertorials

Advertorial: Instructeurs Rensportschool Zandvoort zijn er klaar voor !

480_team-rsz-2009-low-res

Ieder jaar weer profileren de race-instructeurs van Rensportschool Zandvoort zich met uitstekende prestaties in de nationale en internationale race- & rallysport. Enkele succesnummers uit 2009: Tom Coronel, Jaap van Lagen (FIA WTCC) Kevin Abbring, Hans Weijs (FIA junior WRC), Tim Coronel (Seat Leon Cupra), Melroy Heemskerk, Jeroen Mul, Luuk Glansdorp (NK Formule Ford), Marth de Graaf, Niels Langeveld, Daan Stots (Suzuki Swift Cup), Timo van der Marel (NK Rally’s), Olaf Commijs, Remmo Niezen (UK driftseries), Dennis de Groot (TDC), Christiaan Frankenhout, Menno Kuus (Dutch GT4) En dan zijn er nog tal van instructeurs actief in de Zomeravond competitie, te veel om op te noemen!


De school is er dan ook trots op aan de basis te staan van vele overwinningen en kampioenschappen. Al deze mensen zijn hun racecarrière ooit begonnen bij Rensportschool Zandvoort.
Ook in haar 58e jaargang organiseert RSZ weer haar bekende coureursopleidingen.
De TRADITIONELE COUREURSOPLEIDING start zaterdag 14 november 2009 en duurt 6 zaterdagmiddagen.
Tijdens de laatste cursusdag wordt ook het KNAF licentie examen afgenomen.
Gezien de uitvoerige oefenstof en duur van alle RSZ raceopleidingen, kan men bij de school een KNAF TEST licentie, CLUB licentie als ook de velbegeerde EU/nationale licentie behalen. En gezien de aandacht van de ruim 55 freelance instructeurs en medewerkers zal het de cursist niet aan aandacht ontbreken.
Succes komt dan vanzelf...

Meer weten of de RSZ coureursopleidingen en driftcursussen?
Bezoek dan de website: www.rsz.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet