Belcar

DSMEC: Hattrick voor Marchal/Lumbeeck tijdens Truck GP weekend op Zolder


polderman_tgp
De Zeeuw Stephan Polderman was in de Klasse 4 wederom een klasse apart


Polderman zegeviert in Klasse 4
In de klasse 4 ging de zege wederom naar de Oranje gekleurde Clio van Stephan Polderman die vanuit de achterste regionen aansluiting bij het middenveld vond. Polderman: “Ik ben van achter naar voren gereden maar kwam aardig in mijn ritme omdat ik tijdens de Belgische Cup 2e en 4e geworden ben en zodoende al aardig wat kilometers had afgelegd.” In de beginfase werd de klasse 4 gedomineerd door de Westfield Aero 210 van de Brit Jamie Morrow De verwachting was dat de Westfield door zijn ietwat hogere brandstofverbruik twee stops zou moeten maken. Zover kwam het echter niet. Morrow werd wegens teveel geluid uit de wedstrijd genomen.

westfield_be
Geluidsperikelen verhinderden een goede klassering van de Westfield

Volgens initiatiefnemer William Watté wilde men met de Westfield het potentieel van de auto tonen en wil men evenals in Nederland graag een kampioenschap voor deze bolides opstarten.

sleep
Dramatische dag voor De Hoen/Stevens in de BTCS Clio RS III

Voor de gelegenheidscombinatie De Hoen/Stevens begon de wedstrijd met de BTCS Clio RS III dramatisch. Omdat een steentje de V-snaar had beschadigd werd de BTCS Clio tweemaal naar binnengesleept voordat men serieus aan de wedstrijd kon beginnen.Omdat men niet de benodigde 70% van de afstand had afgelegd kwam men niet voor klassering in aanmerking.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet