Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Diversen: Skelterclub Hoekse Waard te Strijen gaat racen voor KiKa

groep

Op 20 september a.s. staat de traditionele race om het Zuid Hollands Kampioenschap te Strijen weer op de agenda.
Het bestuur van de Skelterclub Hoekse Waard (SHW) heeft unaniem besloten dit jaar deze race in te zetten voor een goed doel.

Tekst: PR


Na alle goede doelen in de hoekse waard te hebben bekeken is er gekozen voor KiKa. Als kart vereniging die in haar beleid de jeugd voorop zet, voelt zich ze het meest verwant aan de doelstellingen van deze stichting. KiKa heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Hoe gaan we deze steun vormgeven?
Besloten is dat het inschrijfgeld voor het Zuid Hollands Kampioenschap 100% gedoneerd wordt aan KiKa.

Het Zuid Hollands Kampioenschap is een open wedstrijd onder auspiciën van de KNAF. Wat betekent dat je dus geen lid hoeft te zijn van SHW.

Als U zich voor de 4de clubrace (6 september) inschrijft is de minimale donatie aan KiKa slechts € 30,=, maar meer mag natuurlijk altijd!

Schrijft U zich na 6 september in, dan is de minimale donatie aan KiKa € 80,=, maar ook dan mag U natuurlijk nog steeds mee doneren.

Aan de officials zal worden gevraagd of zij hun vergoeding ook doneren aan KiKa.

We stellen deze wedstrijd open voor zoveel mogelijk klassen en reken op sportieve strijd om de felbegeerde kampioenschap titels.

Er kan ingeschreven worden in de volgende klassen:
• Mini junioren A
• Mini junioren B (rijden in een eigen race bij voldoende inschrijving voor 6 september, anders te samen met de mini junioren A)
• Micro Max en Easy kart (deze twee groepen rijden zoals bij de clubrace te samen en hebben een rollende start)
• Rotax Mini Max
• Rotax Max junioren
• KF3
• Rotax Max Senioren
• DD2 (bij voldoende belangstelling en inschrijvingen voor 6 september)
• KZ2 licht en zwaar ( deze twee groepen rijden in principe samen)

We rekenen op een hoge opkomst, daarom willen we graag dat U allen zo vroeg mogelijk inschrijft. Dan kunnen wij het tijdschema optimaliseren en er voor zorgen dat we gave en wedstrijden krijgen op onze schitterende baan te Strijen. Het maximaal aantal deelnemers per klassen is 24!

Meer info op www.kartbaanstrijen.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet