Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Clio Cup

Clio Cup: Mike Verschuur junioren kampioen (lang)


 3974_cornelissen
Overal strijd
Ook verderop in het veld is er sprake van de nodige strijd. Zo weet Willem Cornellisen Eric Struylaart een plaats terug te verwijzen. Later in de race zal Eric zijn verloren positie weer terugpakken. Paul Vahstal verliest de nodige plaatsen door een spin. Hij eindigt als 15e net voor Struijlaart en Cornelissen.

Achtste
Achter Mike Verschuur eindigt Martin v/d Brink als tweede Junior voor Nick Bleekemolen. V/d Brink: “Na een twaalfde plaats algemeen en een derde plek in de Juniorklasse gisteren, ben ik vandaag als achtste algemeen en een tweede in de Junior klasse geëindigd. Die achtste plek is mijn beste resultaat ooit. Daardoor ben ik uiteindelijk ook opgeklommen naar een tiende plaats in het overall klassement en dat vind ik een perfect resultaat. Ik had steeds zicht op het groepje met Middeldorp en Gesman dus ik zat er ook dit keer weer goed bij!”

 1468_nick

Nick Bleekmolen haalde in deze race, in tegenstelling tot de dag ervoor (hij viel voortijdig uit) een keurige derde plaats in de Junior Cup en werd twaalfde algemeen. Een resultaat waar hij terecht zeer tevreden mee was.

Jubileumjaar
Allard Kalff kon na afloop zijn lol niet op. “Ik heb het best naar mijn zin gehad. Tot twee keer toe pak ik de meeste winst bij de start. In die eerste race heb ik nog iets voor Dillon kunnen doen, in de tweede race lukte dat niet omdat hij te ver weg zat.

 3939_kalff

Mijn titel was vorige keer natuurlijk al binnen, maar met deze derde plaats komt er een kroon op mijn jubileumjaar. Verder denk dat het voor Team Bleekemolen goed is dat zij ook dit jaar een titel in een Renault-klasse hebben behaald. Dat is namelijk een traditie. Hulde voor de manier waarop de mannen onze auto’s ook nu weer hebben geprepareerd.”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet