Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
DTM

DTM: Groeten vanuit een sfeervol Zandvoort


480_fotografen_7323
Klik, klik, klik! Iedereen wil het plaatje van de racewinnaar hebben.

480_smalle_doorgang_137
De Deutsche fotografen waren er natuurlijk ook. Eéntje mopperde hier dat hij met zijn tas achter een spijkertje bleef hangen en dat er daarom niks van CPZ deugde. Ach ja, het leven als beroepskieker is zwaar.

480_kess-koning-foto
Kees Koning is bij CPZ onder meer verantwoordelijk voor de grid girls. Zijn dames moeten uiteraard op de gevoelige plaat worden vastgelegd.

480_media_ruimte_383
Het mediacenter was net een zwembad op vakantie; de internationale pers had er immers een handje van om megavroeg een handdoek en de werkspullen neer te leggen en zich vervolgens een uurtje of wat niet te laten zien. Op zich logisch, want Zandvoort is natuurlijk een bekende vakantiebestemming voor Duitsers!

480_motorfiets_4440
Tussen de races door was er een showprogramma. Stuntman Oliver Ronzheimer toonde zijn fraaie motorkunsten.

480_naar_de_start_7086
Tijdens de opstelling van de DTM-bolides op de grid was het een drukte van belang.

480_mercedes_duimen_7099
Gedurende de rijdersparade, waar Ralf Schumacher schitterde door afwezigheid, maakten de latere winnaar Gary Paffett (rechts) en Bruno Spengler een zeer ontspannen indruk.

480_zanger_3568
Tobey Wilson zingt op elk circuit het volkslied van het land waar de race wordt gehouden. Wilson had flink gestudeerd op zijn Nederlandse uitspraak en kreeg na het Wilhelmus vanaf de tribunes een applaus.

480_gaap_7137
Audi-coureur Martin Tomczyk had vlak voor de start absoluut nog geen vleugels. Misschien had je een blikje van je sponsor moeten leegdrinken, Martin!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet