SEAT Cupra Cup

SEAT Cupra Cup: Morien en Duivenvoorde maken verwachtingen waar (lang)

Ronald Morien en Ferry Duivenvoorde begonnen met een grote voorsprong aan de beslissende races van de Shell Helix SEAT Cupra Cup, verreden tijdens de @Home Finaleraces op Circuit Park Zandvoort. De grote favorieten stelden al in de eerste van de twee races hun titel veilig.

Tekst: Roy van der Laan
Fotografie: Tim Böhme en Boudewijn Pieters


 1895 Kampioenen team


Het gaat gelukkig goed met Arend Benthem. De Seat-coureur was het slachtoffer van een zwaar ongeval op Spa-Francorchamps. Tijdens de Finaleraces was hij met zijn gezin op bezoek bij de Shell Helix SEAT Cupra Cup en konden de betrokkenen zien dat Arend gelukkig voorspoedig herstelt. De Seat-dealer werd op zaterdag uitgebreid in de bloemetjes gezet in de Seat-tent.

 1832 Finish Vermeer


Afscheid Geert Vermeer
Tijdens de Finaleraces nam Geert Vermeer afscheid als cupmanager van de Shell Helix SEAT Cupra Cup. Vermeer heeft het prima naar zijn zin bij de klasse, maar zijn functie als directeur sportief van Circuit Park Zandvoort noopte hem om af te treden als cupmanager. Aan de ene kant heeft Vermeer het volgend seizoen veel te druk om zijn taak bij de Shell Helix SEAT Cupra Cup naar behoren te kunnen uitvoeren, aan de andere kant kan hij de beide functies vanwege mogelijke belangenverstrengelingen sowieso niet combineren. Achter de schermen wordt er uiteraard druk gezocht naar een opvolger. Op dit moment worden op dit gebied al gesprekken gevoerd.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet