Formido Swift Cup

Swift Cup: Zie de racebeelden, bikini car wash en slippertjes in het Swift Cup Journaal Assen

swift_cup_journaal_assen_2

Niet alleen met altijd spannende races onderscheidt de Formido Swift Cup zich ten opzichte van andere autosportdivisies. Ook met de mooie sfeerreportages van het Swift Cup Journaal weet dé opstapklasse voor nationaal racetalent continu te boeien. Klik hier en bekijk de nieuwe aflevering!

Op de website www.formidoswiftcup.nl is de raceklasse niet alleen te volgen met verhalen en foto’s. Hier zijn tevens vele videobeelden van de Formido Swift Cup te vinden. Zo worden er tijdens elk DPP-weekend onboard-racebeelden gemaakt en tevens een uitgebreid en sfeervol Swift Cup Journaal.

swift_cup_journaal_assen

Presenterende coureurs
Het leuke van het journaal is, dat de vele items worden gepresenteerd door de Swift Cup-coureurs zelf. Elk weekeinde is er een nieuwe presentator van dienst. In Assen, tijdens de Formido Midzomerraces, nam Laura Katsma (zie foto's boven) de microfoon ter hand om de onderwerpen op een vrolijke manier aan elkaar te praten.

Vol programma
Zo stelt Laura in de journaaleditie van Assen onder meer de nieuwe Swift Cup-coureurs Cynthia en Martin Boezaart voor, is er in het zonovergoten Assen aandacht voor de ludieke Bikini Car Wash, wordt de betekenis van alle racevlaggen uitgelegd, verklaren Marth de Graaf, Niels Kool en Nick Versteegh waar hun racevirus vandaan komt, heeft Jasper Bijl een slippertje bij Slotemakers anti-slipschool, zijn er uiteraard de racebeelden en interviews met alle podiumbeklimmers en laat men zien wat Formido als cupsponsor allemaal heeft gedaan in Assen.

swift_cup_journaal_assen_3

Leuk om te doen
"Ik vond het erg leuk om te presenteren’’, vertelde Laura Katsma na afloop. "Met die racevlaggen moest ik zelf ook even nadenken hoe ik het beste kon uitleggen wat ze betekenen, haha. Verder was het in Assen natuurlijk heerlijk weer. Vooral het item raceauto wassen met de bikini babes was leuk om te doen.’’ Uiteraard zijn er op de website van de Formido Swift Cup nog veel meer leuke video's, verhalen en foto's te zien!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet