Belcar

Belgian GT: Christian Lahaye en Hans van de Ven nemen Belgian GT over

SRO heeft een overeenkomst gesloten betreffende de overname van het Belgian GT kampioenschap door zowel Christian Lahaye van de BTCS en Hans van de Ven van het DSMEC kampioenschap. Het wordt overgenomen met een franchise overeenkomst welke overeenkomt met die van het Dutch GT4.

Tekst PR

De overname is met onmiddellijke ingang geschied en zowel Christian Lahaye als Hans van de Ven zullen de verantwoording dragen bij de volgende wedstrijden, die a.s. weekend op Spa Francorchamps plaatsvinden.

Hans van de Ven: “Ik ben blij dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met betrekking tot de toekomst van SRO Belgium en hierbij wil Stephane Ratel voor zijn open visie bedanken en het feit dat hij ons in de gelegenheid heeft gesteld. Vanaf nu kunnen we aan een goed gebalanceerd GT kampioenschap in België gaan werken. Samen met Christian en zijn team kunnen we nu definitief aan een sterke toekomst van het GT racen in België werken.

Christian Lahaye voegde eraan toe: “Er wacht ons dankzij Stephane een interessante uitdaging. Tijdens de onderhandelingen heb ik Hans van de Ven beter leren kennen en wij vullen elkaar perfect aan. Eerst waren we rivalen, nu zijn we partners. Samen zijn wij veel sterker.”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet